Hold selskab i Aalborg hos Scheelsminde

Fester og selskaber i herregårdsstil

Vores charmerende herregård midt i Aalborg er en unik ramme om dine selskaber, uanset hvilken type arrangement, du skal holde. Nogle af de arrangementer, vi typisk afholder, er bryllup, konfirmation, barnedåb, reception, jubilæum, mindesammenkomst, fødselsdag, julefrokost og firmafest. Nedenfor kan du læse meget mere om mulighederne for dit næste selskab.

Vi stiller de højeste krav til kvalitet og råvarer, så du og dine gæster kan nyde en oplevelse med virkelig lækker mad og god vin. Vores erfarne eventafdeling står altid klar til at hjælpe og vejlede dig i forbindelse med planlægning og detaljerne omkring dit arrangement.

Book en uforpligtende fremvisning & snak

Med vores erfarne selskabsansvarlige

Planlægning af din fest

Overlad det praktiske til os

Skal du holde selskab eller fest hele aftenen, kan vi hjælpe dig med det hele. Vi sørger for indbydelseskort, bordkort til glassene og menukort uden beregning. Derudover har vi også mange gode kontakter til professionelle musikere, fotografer, limousineservice, blomsterdekoratører, som også har ekspertise i at facilitere de perfekte rammer til forskellige typer af selskaber.

Du er naturligvis altid velkommen til at komme forbi til en åben og uforpligtende snak om dine ønsker og behov sammen med vores selskabsansvarlige. Det er altid en god ide at reservere et møde – så afsætter vi den nødvendige tid til at vejlede dig.

Bühlmanns fest

Selskabspakke

På Scheelsminde og i Restaurant Bühlmann glæder vi os til at danne rammerne for dit arrangement. Hvad enten du skal fejre bryllup, fødselsdag, reception, julefrokost, konfirmation, firmafest eller andet, så har vi selskabspakken og rammerne til jer.

Vi tilbyder Bühlmanns Fest til både frokost og aften, og I kan se frem til et flot arrangement i et af herregårdens stemningsfyldte selskabslokaler med en hyggelig udsigt til parken. Når gæsterne bydes velkommen, sabler vi flasker med liflige bobler, som serveres sammen med skønne kanapeer. Herefter nydes vores 3-retters menu sammen med afstemt vinmenu.

Menu og vinmenu til alle selskaber sammensættes i samarbejde med vores dygtige kokke og sommelier. Efter middagen serveres kaffe fra egen kaffefarm i Guatemala med chokolade og friskbagt kransekage samt husets avec. Herefter er vores bar klar med øl, vand og vin, og du har mulighed for at byde op til dans.

Selskabspakken Bühlmanns fest indeholder: 

 • Bobler og 2 slags kanapeer
 • 3-retters menu
 • Vin-menu ad-libitum frem til kaffeservering
 • Kaffe, the, avec
 • Chokolader og kransekage
 • Bar med øl, vand og vin til kl. 01.30
 • Natmad

 Priser:

 • Pris. pr. person inkl. vinmenu A kr. 1.355,-
 • Pris. pr. person inkl. vinmenu B kr. 1.455,-
 • Pris. pr. person inkl. vinmenu C kr. 1.555,-

Bühlmanns gastronomi

Selskabspakke

Tag dine gæster med på en uforglemmelig sanseoplevelse med Køkkenchef Christian Nurup og resten af det kreative team, der står bag Bühlmanns Gastronomi. Glæd jer
til middagen med 10 eller 6 serveringer.

Fælles for vores gastronomiske oplevelser er, at vi her i huset betragter maden gennem årstiderne, og håndplukker hver deres bedste råvarer til at skabe uforglemmelige sanseoplevelser i hver eneste servering.
Selskabspakken Bühlmanns gastronomi indeholder: 

 • Velkomst med champagne eller Bühlmanns Signature Cocktail
 • Bühlmanns Gastronomi – vælg 6 eller 10 serveringer
 • Vinmenu eller alkoholfri saftmenu sammensat af vores Sommelier
 • Kaffe fra egen kaffefarm samt petit four & avec
 • Cocktailbar (fra efter kaffen til kl. 01.30 eller 03.00)
 • Natmad efter jeres ønske

Gastronomi 10 – priser:

 • Pris. pr. person inkl. bar til kl. 03.00 kr. 2.600,-
 • Pris. pr. person inkl. bar til kl. 01.30 kl. 2.420,-

 

Gastronomi 6 – priser:

 • Pris. pr. person inkl. bar til kl. 03.00 kr. 1.875,-
 • Pris. pr. person inkl. bar til kl. 01.30 kr. 1.695,-

Bryllup

I ægte herregårdsstil

En bryllupsfest skal være romantisk, uforglemmelig og helt perfekt for netop jer hele aftenen. På Scheelsminde sætter vi en ære i at gøre jeres bryllup til en helt speciel dag i Aalborg. 

Vores smukke, gamle herregård er som skabt til en romantisk bryllupsfest. Vores dygtige personale står klar til at byde på skøn gourmetmad, udsøgte vine, god service og festlig stemning. Vi dækker op til middagen i festlokalerne og åbner champagne med sabel i haven. Vi tilbyder en helt fantastisk bryllupspakke, som naturligvis skræddersyes efter jeres behov.

Vi tilbyder en helt fantastisk bryllupspakke i vores populære selskabslokaler i Aalborg, som naturligvis kan tilpasses efter jeres behov og ønsker.

Konfirmation

Vi hjælper med det hele

Nu er det nu. Konfirmanden skal holde sin første, store fest. Sommerfuglene basker i maven – ikke kun hos konfirmanden, men sikkert også hos mor og far, der bemærker, at konfirmanden går fra at være barn til ung. Det er en stor dag.

Sammen med konfirmanden og forældrene bestemmer vi i god tid inden festen, hvad I vil spise, og hvordan I gerne vil have pyntet op. Ofte begynder konfirmationer med en velkomstdrink. Så er de voksne godt beskæftiget, mens den unge pakker sine gaver ud og læser telegrammer. Derefter går I til bords og spiser lidt let og ofte årstidsbestemt mad. Så er det tid til taler og sange – og bagefter har I masser af tid til snak og hygge omkring kaffen, som det hører sig til ved en rigtig konfirmation.

Barnedåb

En stor dag for hele familien

Et barn er livets gave, og ved dåben navngiver vi den lille ny sammen med hele familien. En dåb handler om kærlighed og fællesskab, som vi fejrer med en uforglemmelig fest.

Er I lige blevet mor og far, har I nok rigeligt at tænke på, og derfor kan I lade os stå for festen efter dåben eller navngivningen.

Vi har mange hyggelige lokaler, hvor du kan holde selskab i Aalborg – alt efter hvor mange gæster, der skal inviteres. På vores hyggelige herregård, er der både mulighed for at lege, strække ben og få en god snak i vores smukke park.

Overnatning i forbindelse med festen

Afslut dagen med manér

I forbindelse med afholdelse af fester og selskaber, kan det være rart at slippe for hjemtransporten. Vi tilbyder naturligvis overnatning til dig og dine gæster efter arrangementet. Vores herregård byder på 94 hyggelige værelser med skønne faciliteter – og dagen efter forkæler vi jer med vores populære morgenbuffet bestående af hjemmelavede og lokale specialiteter.

Har du brug for hjælp vedrørende selskaber i Aalborg? – Kontakt os på event@scheelsminde.dk

Bliv inspireret til at holde selskab i Aalborg på Scheelsminde

Hent vores selskabsbrochure

Vi glæder os til at kunne danne rammen om dit arrangement – uanset om det er i vores populære selskabslokaler på Scheelsminde eller hjemme ved dig selv. Nedenfor kan du finde inspiration til dit arrangement, og læse meget mere om vores selskabspakker, sæsonmenuer og faciliteter til selskaber af enhver karakter.