Få endnu flere fordele gennem vores gode firmaaftale

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud på hotelovernatning i Aalborg

Aalborg er en driftig handelsby med konstant behov for kvalitetsindkvartering for erhvervsfolk. Har du, dine medarbejdere eller samarbejdspartnere behov for gentagne overnatninger i Aalborg, så tilbyder vi dig både en god firmakundeaftale, hvor du kan spare penge på dine hoteludgifter, hvor du kan spare penge på dine hoteludgifter, men også nyde et unikt og behageligt hotelmiljø i herregårdsstil og mange faciliteter, der egner sig til forskellige erhvervsrettede aktiviteter i skønne rammer.

Herregårdshotel med mange muligheder

På Scheelsminde tilbyder vi nemlig overnatning på vores historiske herregårdshotel med muligheden for at spise udsøgt gourmetmad i vores prisbelønnede restaurant, drikke kvalitetskaffe, som kommer direkte fra vores egen kaffefarm, og slappe af i vores dejlige loungeområde med pool. Desuden har vi flere forskellige lokaler, der egner sig til forretningsmøder – fra det eksklusive café- og cocktailmiljø, til uformelle møder og koncentreret arbejde i veludstyrede mødelokaler.

Vi har også faciliteter til at afholde konferencer med mange deltagere, og med 94 værelser er der rig mulighed for at få plads til alle dine medarbejdere og samarbejdspartnere her.

På herregårdshotellet Scheelsminde finder du blandt andet:

  • moderne, veludstyrede og hyggelige værelser
  • gode mødelokaler til erhvervsdrivende
  • unikt kaffekoncept ‘Coffee at Bühlmanns’
  • anmelderrost gourmetrestaurant
  • et behageligt hotelmiljø i skønne omgivelser
  • god beliggenhed med let adgang til byen og motorvejen
Previous slide
Next slide
Rabat på overnatning
Gratis WiFi
Perfekt beliggenhed
Værter tilgængelige 24/7
Hurtig check-in

Få et uforpligtende tilbud på en firmaaftale

Vi er klar til at lave en god firmakundeaftale, der giver mening for dig

Udfyld kontaktformularen nedenfor, så vender vi tilbage til dig med et skræddersyet tilbud, hvor du fremover kan spare penge på dine udgifter til hotelovernatninger i Aalborg.

Husk også, at Bühlmann-koncernen driver flere eksklusive hoteller i Danmark. Med en firmaaftale kan både du og dine medarbejdere nyde gode oplevelser til fordelagtige priser på disse hoteller. Vi glæder os til at høre fra dig.