historien om FAMILIEN BÜHLMANN

En dansk hotelfamilie

Familievirksomhed i 3 generationer

Det hele startede i 1960

Tilbage i 1960 kommer karismatiske Hugo Jensen til Nordjylland sammen med sin hustru Aloisia Bühlmann, der var født i Schweiz. De kom til Aalborg for at bestyre det dengang ultramoderne og landskendt spisested Motel Aalborg på den gamle herregård Scheelsminde. 

I 1979 overtog Aloisia og Hugos søn, Peter og hans hustru Mona Jensen stedet og begyndte at opbygge det, der i dag er blevet til herregårdshotellet Scheelsminde. I dag er det Peter og Monas datter Anemette Bühlmann, der er i spidsen for familievirksomheden sammen med hendes mand Danni Bühlmann. 

fra 1 til 6 hoteller

Unikke hoteller - et fælles fundament

Siden 1960 er Familien Bühlmann vokset, og koncernen består nu af seks unikke hoteller i Jylland – Scheelsminde i Aalborg, Nørre Vosborg i Vemb, Airport Hotel i Aalborg, Villa Provence i Aarhus, Peak 12 Hotel i Viborg og Pier 5 Hotel i Aalborg. 

Selvom alle Bühlmann-hotellerne er forskellige og har deres egne unikke særpræg, arbejder de alle sammen ud fra de samme kerneværdier: omhu, fleksibilitet, nærvær, passion og respekt.

TIDSLINJE

BÜHLMANN BELIEVE

Vi arbejder for en bæredygtig fremtid

I Familien Bühlmann har vi en fælles ambition om at være en bæredygtig hotelkæde med fokus på grønne løsninger. Vi har udviklet konceptet Bühlmann Believe, der illustrerer vores ambitiøse miljøpolitik i hele koncernen. 

På alle hoteller er den bæredygtige tankegang dybt implementeret i alt, hvad vi gør. Mød eksempelvis receptionisten, der har skiftet papirblokken ud med digitale værktøjer, kokken der prioriterer økologiske og lokale råvarer i køkkenet, oldfruen der bruger miljømærkede rengøringsmidler, hotelchefen der investerer i lokalproduceret inventar og tjeneren der anbefaler den økologiske rødvin i restauranten.

MØD HOTELLERNE

Scheelsminde

Scheelsminde er en charmerende herregård, hvor du kan nyde lækker gastronomi, moderne møde- og konferencefaciliteter og natursmukke omgivelser tæt på Aalborg Centrum.

Porttårn-04-1600px

Nørre Vosborg

Nørre Vosborg er en historisk herregård, der er beliggende syd for Vemb. Glæd jer til smuk natur og dyreliv, lækker gastronomi og vin samt moderne møde- og konferencefaciliteter. 

Facade-3-1600px (2)

Airport Hotel

Airport Hotel er placeret lige ved siden af Aalborg Lufthavn, og byder på 64 stilrene værelser. Hotellet har desuden restaurant og bar, lounge med pejs og smuk rooftop med panoramaudsigt.

VillaProvence_RAISFOTO_2116-1600px

Villa Provence

Villa Provence er et fransk boutiquehotel, der er beliggende i hjertet af Aarhus. Hotellet byder på provencalsk stil, charmerende gårdhave og individuelt indrettede værelser. 

RAIS8655-1600px (1)

Peak 12 Hotel

Peak 12 er et nybygget designhotel, der er beliggende tæt på Viborg centrum. Hotellet byder på 155 moderne værelser, cocktail- og kaffebar samt rooftop med byens bedste udsigt.

Pier 5_facade_web-1600px

Pier 5 Hotel

Pier 5 er Aalborgs helt nye designhotel med byens bedste beliggenhed på havnefronten. Glæd dig til 154 nyrenoverede værelser, smuk fjordudsigt og sanselige cocktails.