Ring til os +45 98 18 32 33

Gastronomiske

oplevelser

Udsøgte 

desserter

Klassisk

kogekunst

Unikke

madoplevelser

Eksklusive

retter

Gourmet

oplevelse

På Scheelsminde Hotel har vi to restauranter; gourmetrestauranten Restaurant Bühlmann og a la carte restauranten Scheelsminde Brasserie, som begge byder på alt hvad hjertet må begære af gastronomiske smagsoplevelser.
 

Scheelsmindes Brasserie

Scheelsmindes køkken bygger på klassisk kogekunst med respekt for det ærlige og enkle. Vi er stolte af vores fag, og derfor udvikler vi selv vores dej, dyrker egne grøntsager, plukker krydderier i egne bede og hiver jordfrugter op af jorden i parken. Udgangspunktet for retterne er altid årstidens udvalg af råvarer med et modigt kig til en kulinarisk verden af nye og forførende muligheder - derfor skifter vi jævnligt menukort, og offentliggjorde i januar vores forårsmenukort med nye, sæsonprægede retter. Vores tjenere og kokke har fokus på høj faglig og personlig udvikling, så du kan være sikker på, at du og dine gæsterbliver serviceret med både smittende begejstring og stor omsorg.

Se mere her

 


Restaurant Bühlmann

Velkommen til "Smagen af i dag" i vores lille gourmetrestaurant. I Restaurant Bühlmann handler det om, at vores råvarer er så friske som muligt. Faktisk skal menuens vigtigste elementer været så friske, som du sjældent oplever det. Vi tager derfor skridtet fuldt ud og tilrettelægger vores menuer, så vi kan servere menuens vigtigste elementer og råvarer samme dag som efter de er fanget, slagtet, modnet, høstet, plukket, eller røget. Det naturlige udgangspunkt er derfor havet omkring os, hotellets køkkenhave, naturen, lokale leverandører og ikke mindst de kreative idéer, der skal sætte det hele i spil i forhold til sæsonens muligheder og gæstens oplevelse.

 

Se mere her