Ring til os +45 98 18 32 33

Restaurant

Bühlmann

Gastronomiske

oplevelser

Udsøgte 

desserter

Klassisk

kogekunst

Unikke

madoplevelser

Eksklusive

retter

Gourmet

oplevelse

På Scheelsminde Hotel har vi to restauranter; gourmetrestauranten Restaurant Bühlmann og a la carte restauranten Scheelsminde Brasserie, som begge byder på alt hvad hjertet må begære af gastronomiske smagsoplevelser.
 

Scheelsmindes Brasserie

Scheelsmindes køkken bygger på klassisk kogekunst med respekt for det ærlige og enkle. Vi er stolte af vores fag, og derfor udvikler vi selv vores dej, dyrker egne grøntsager, plukker krydderier i egne bede og hiver jordfrugter op af jorden i parken. Udgangspunktet for retterne er altid årstidens udvalg af råvarer med et modigt kig til en kulinarisk verden af nye og forførende muligheder - derfor skifter vi jævnligt menukort, og offentliggjorde i januar vores forårsmenukort med nye, sæsonprægede retter. 
Vores tjenere og kokke har fokus på høj faglig og personlig udvikling, så du kan være sikker på, at du og dine gæsterbliver serviceret med både smittende begejstring og stor omsorg.

Se mere her

 


Restaurant Bühlmann

Restaurant Bühlmann er lukket for reservationer i øjeblikket, men åbner igen i 2018.

Restaurant Bühlmann er det legendariske Aalborghotel Scheelsmindes nyeste gastronomiske spisested. Den lille intime restaurant ligger i den gamle herregårds hovedbygning og har kun seks borde. Restaurant Bühlmann værdsætter høj gastronomi baseret på lokale og nordjyske råvarer i samspil med ekstraordinær service.

Se mere her