forplejning

Prisbelønnet gourmet

Når du skal afholde møde eller konference på vores herregård, sørger vi for at forplejningen er helt i top. Der er både mulighed for lækker morgenbuffet, eksklusiv Bühlmann kaffe med bønner fra egen kaffefarm, prisbelønnet gourmet fra Restaurant Bühlmann og smagfulde drinks fra vores cocktailbar. 

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp til booking, er du hjertelig velkommen til at kontakte os på enten telefon: +45 98183233 eller mail: event@scheelsminde.dk.

restaurant bühlmann

Sæsonens bedste råvarer

Når du skal afholde møde eller konference på vores herregård, er der altid mulighed for at kombinere mødet med en lækker morgenbuffet eller udsøgt gourmet fra Restaurant Bühlmann. I fællesskab sammensætter vi en menu, som dækker jeres ønsker og behov.

Hos Restaurant Bühlmann håndplukker og anvender vi sæsonernes bedste råvarer til at skabe gastronomiske sanseoplevelser. Vores Schweiziske rødder og herregårdens historie er vigtige elementer, når vi skaber nyfortolkede madoplevelser.

COFFEE AT BÜHLMANNS

Familien Bühlmanns kaffebar

En god kop kaffe er lykken – og det vil vi gerne give vores gæster, når de opholder sig i Coffee at Bühlmanns. Du finder kaffebaren i loungeområdet, hvor du kan vælge mellem fire forskellige kaffebønner. De har alle dét til fælles, at de er kvalitetsrige, smagfulde og bæredygtige. 

Du kan blandt andet glæde dig til forskellige kaffebønner fra populære Peter Larsen Kaffe, som vi samarbejder med på tværs af alle vores hoteller i Familien Bühlmann. 

eksklusive cocktails

Smagen af kvalitet

I vores nyrenoverede loungeområde finder du vores farverige cocktailbar. Her kan du bestille alt fra kolde og varme drikke til eksklusive cocktails. Du kan både vælge mellem klassikere samt vores egne spændende fortolkninger.