miniferie

3-dages ophold

I kan godt begynde at glæde jer allerede nu. Jeres miniferie på Scheelsminde bliver noget helt særligt. Ferien begynder ved synet af den smukke herregård. Når I ankommer, bliver I budt velkomne af vores personale, som hjælper jer med at finde jeres værelse.

Herefter er I klar til at gå på opdagelse i vores dejlige omgivelser. Gå en tur i herregårdsparken, sæt jer på terrassen, og nyd synet af naturen, køkkenhaven og frit kig til himlen. Med frisk luft i lungerne er I klar til at opleve vores skønne Oase. Hop i poolen, slap af, nyd roen og hinanden. Når sulten sniger sig ind, er det heldigvis også tid til at nyde en lækker 2-retters menu fra Restaurant Bühlmann. Med maverne fulde af lækker mad, kan I nyde en kølig drink i vores bar eller – hvis vejret tillader det – i vores frodige have eller på terrassen.

Herefter venter Aalborgs mange underholdningstilbud, eller I kan gå til ro på jeres charmerende værelse. Næste morgen venter en stor, lækker morgenbuffet, inden I tager på eventyr i området. Aalborg og Nordjylland bugner med tilbud – smut fx i Aalborg Zoo, nyd arkitekturen i Utzon Center, eller I kan slentre en tur i gågaden.

oPHOLDET INDEHOLDER

Adgang til Oasen – pool og jacuzzi 
2-retters middag i Restaurant Bühlmann på ankomstaftenen
2 overnatninger i dobbeltværelse
Lækker morgenbuffet begge dag

web_RAIS7071

ankomst & pris

  • Ophold pr. person i delt dobbeltværelse fra*: 1.695,-
  • Enkeltværelsestillæg 300 kr. pr. nat.
  • Ankomst mulig mandag til fredag.


Ønsker I at spise i vores gourmetrestaurant den anden aften, skal I huske at bestille bord i god tid. 

*Priserne er variable. Du ser den aktuelle dagspris i bookingflowet.