Book vores mødelokaler i behagelige rammer

Hold effektive møder i rolige omgivelser på herregården Scheelsminde

På Scheelsminde har vi nogle skønne moderne mødelokaler, som du kan leje, hvis du har brug for inspiration, ro til fordybelse og forplejning i højeste klasse. Vores venlige personale står altid klar til at sørge for, at der er alt, hvad du skal bruge, for at dit møde bliver en succes. Vi har desuden flere forskellige lokaler, der både giver dig mulighed for at holde et intimt møde uden forstyrrelser for få deltagere og større lokaler, hvor der er plads til op til 80 mennesker.

Uanset hvilket mødelokale du vælger, er der fri adgang til Wi-Fi, flip-over, projektor til præsentation m.m., og da Restaurant Bühlmann, som er en af regionens mest anerkendte restauranter, også har til huse på herregården, kan vi naturligvis sørge for kaffe og forplejning i den udstrækning, du ønsker.  

Kontakt vores eventchef for at få en personlig snak om mulighederne

Skal du holde et forretningsmøde i Aalborg, eller ønsker du at booke et mødelokale til undervisning, foredrag eller andet, så er vi sikre på, at vi har de helt rigtige rammer til dig, hvis du leder efter en oplevelse med kvalitet.

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at afholde det perfekte møde efter dine præferencer? Så kontakt vores eventchef ved at skrive en mail til event@scheelsminde.dk, eller ring til hotellet på telefon +45 98 18 32 33. Du kan også udfylde formularen nedenfor. Så vender vi tilbage hurtigst muligt og hjælper dig med booking af mødelokalet, der giver dig den rette stemning og energi.

Book en uforpligtende fremvisning & snak

Vi er garanter for succesfulde møder & konferencer

Vælg nogle af de mest inspirerende rammer til dit møde

Hos Bühlmann bestræber vi os altid på at skabe oplevelser for vores gæster. Det gælder uanset, om det er gæster til spisning, ophold, forretningsbesøg eller andet. Derfor er alle vores lokaler indrettet til at være behagelige at være til stede i. Det gælder ikke mindst her på Scheelsminde, hvor det historiske herregårdsislæt er bevaret gennem modernisering og designmæssig opdatering, som også kommer vores gæster til gode, når der afholdes møde her på stedet.

Her hersker der nemlig en særlig stemning, der skaber et behageligt fundament for møder af enhver art. For vi har gjort det muligt at få et varmt, indbydende og stemningsfuldt mødelokale med en unik atmosfære. Og så er det oven i købet tæt på centrum og med let adgang fra motorvej E45.

Vi hjælper dig med at holde møder med værdi

Da vi er et hotel med en prisbelønnet restaurant og mulighed for at holde møder og konferencer, kan du få programsat nogle gode og udbytterige møder her på Scheelsminde. Vi har forskellige lokaler at vælge mellem, og vores køkken står også klar med flere muligheder for at få lækker forplejning til mødet. Nedenfor kan du læse mere om vores faciliteter og de mødepakker, som er mest populære. Du er dog meget velkommen til at kontakte os på forhånd, hvis du har særlige ønsker 


Faciliteter

Vi tilbyder mødelokaler i Aalborg med moderne faciliteter – lige fra små, intime møder til konferencer med op til 80 deltagere.Læs mere om de forskellige lokaler

Mødepakker

Der er mulighed for at vælge mellem forskellige mødepakker, afhængig af hvornår på dagen mødet skal holdes. Se indholdet i vores mødepakker


Forplejning

Nyd eksklusiv Bühlmann-kaffe, drikkevarer og lækker mad fra Restaurant Bühlmann, når I trænger til at holde en velfortjent pause til frokost eller aftensmad. Læs mere om muligheder for forplejning