FROKOSTMENU
Fra kl. 12-14:30 mandag – lørdag.
Til at starte middagen med anbefaler vi
Caviar
Retter
-
Vesterhavstorsk med hvide asparges, stenbiderrogn og sprød kartoffel 150,-
-
Dansk gastro kalv med grønne asparges, spæde salater & sauce på ristet oksemarv 320,-
-
Grillet poussin med spæde salater, sherry & ramsløg 285,-
-
Scheelsmindes klassiske rørte tatar serveret med pommes frites og marinerede salater 210,-
-
Enebærrøget norsk laks fra egen rygeovn serveret med syrlige agurker, rygeost og salater 155,-
-
Hvide asparges med hummer, stenbiderrogn & sauce Mousseline 240,-
Dessert

Vinkort
Vine fra hele verden
På Scheelsminde har vi vores helt egen vinkælder, der bliver passet af vores Restaurantchef og Sommelier. De køber vine fra hele verden, så vi kan repræsentere et lille udvalg fra mange af de vinproducerende lande. Scheelsmindes hjertebarn er den gamle vinkælder, hvor vi især er glade for vores udvalg af røde Bourgogne- og Bordeauxvine samt vores unikke samling af DRC vine.
Vinkortet er hele tiden under fornyelse således, at der fra hvert land er repræsenteret vine for enhver smag – klassisk som moderne. Vi håber, at I vil nyde rejsen igennem vores vinkort. Hvis I har spørgsmål til kortet, er I naturligvis velkomne til at skrive en mail til vores Restaurantchef Nadia Bach på scheelsminde@scheelsminde.dk.
udendørs servering
Terrasse med udsigt til herregårdsparken
Hvis vejret tillader det, er du hjertelig velkommen til at nyde din frokost på vores udendørs terrasse. Her kan du samtidig nyde den smukke udsigt over herregårdsparken, hvor mange af menuens råvarer dyrkes og høstes.



