Hotel Scheelsminde – En del af Familien Bühlmann

Restaurant Bühlmann

 

Velkommen til “smagen af i dag” på Restaurant Bühlmann på Scheelsminde.
Restaurant Bühlmann byder på alt, hvad hjertet begærer af såvel gourmetoplevelser som skønne brasserieretter.

Vores mad er baseret på råvarer, der er så friske, at de er en del af oplevelsen i sig selv. Vi serverer “smagen af i dag” fra havet omkring os, hotellets store køkkenhave, naturen og lokale leverandører. Vi tilrettelægger vores menuer, så vi kan servere de vigtigste elementer og råvarer samme dag, de er fanget, slagtet, modnet, høstet, plukket eller røget.

I vores egen køkkenhave høster og plukker vi sæsonens grønt, frugter og bær – helt op til få minutter før servering. De grøntsager, vi ikke selv kan hente i vores køkkenhave, får vi blandt andet fra lille Østergårds økologiske gårdbutik. Smørret er kærnet og kommer fra Ingstrup Mejeri med sydesalt fra Blokhus.

Vores kød er marmoreret, krogmodnet og dansk – leveret direkte fra Grambogård. Kød og fjerkræ bliver slagtet og udskåret så tæt på servering, som det fagligt giver mening i forhold til modning og kødets udvikling.

Alt dette gør vi for at skabe den bedste oplevelse for dig. Derfor planlægger vi først dele af menuen helt til sidst, og detaljer falder først på plads kort tid før servering. Råvarerne er i fokus, og vi serverer altid det mest friske.

I spidsen for restauranten står vores dedikerede og kreative team af kokke og tjenere. Alle er de parate til at give dig den ultimative gourmetoplevelse i Aalborgs mest stemningsfulde rammer – hvor vi også gerne gør parken, drivhuset, terrassen, vinkælderen og husets mange kroge til en del af din oplevelse.

Frokost hos Bühlmann

Nyd en lækker frokost i vores restaurant med udsigt over parken eller på vores store terrasse under åben himmel. Terrassen er overdækket i tilfælde af mindre godt vejr, og på de kolde dage og aftener, er vores varmelamper tændt til at varme sig ved. Parkering lige ved døren nemt og praktisk.

Se menu


Bühlmanns oplevelse

Få en gastronomisk oplevelse med Køkkenchef  Christian Nurup og Restaurantchef/Sommelier Jakob Neve samt resten af det dygtige hold, som har lavet en fantastisk menu efter hvad Scheelsmindes køkkenhave, havet, jorden og luften stiller til rådighed netop nu.

Se valgmulighederne her


Privat Dining med Bühlmann

Få serveret Bühlmann oplevelsen i dit hjem og nyd en unik gastronomisk aften.

Ved private dining leverer vi den gastronomiske oplevelse hjem til dig, hvor vores dygtige kokke servere en række serveringer, hvor nærværet og det gastronomiske er i fokus.


Prisbelønnet gourmetmad

Restaurant Bühlmann har fået mange gafler, stjerner, nomineringer og flotte ord med på vejen.

  • Den Danske Spiseguide 2021 Rating.: EUROPA EXCLUSIV ELITE Her er meget få restauranter placeret. Kriteriet er at de udvalgte restauranter er direkte sammenlignelige i kvalitet/udførelse/servicering som på europæisk ***Michelin.
  • Seks ud af seks gafler i Nordjyske, september 2018. 
  • Fem gafler i Nordjyske, oktober 2015.
  • Den Danske Spiseguide 2016 Rating.: 3 stjerner
  • Slutnomineret til Årets gennembrud 2016 i Den danske Spiseguide.
  • Anbefaling i White Guide Nordic i 2016/2017.
  • 3. plads ved Årets Kok 2017.

Smileys

Kun det bedste er godt nok for vores gæster. Tjek vores smiley-rapport fra Fødevarestyrelsen, og se hvor gode vi er til at følge reglerne og sikre, at fødevaresikkerheden er i top.

Se kontrolrapporten


Nytårsmenu ud af huset 2020

Hos Familien Bühlmann har vi gjort os umage for at lave en lækker nytårsmenu til dig og dine gæster. Vores dygtige køkkenchefer fra Hotel Scheelsminde og Nørre Vosborg, Christian og Benjamin, har sammensat en eksklusiv menu bestående af sæsonens bedste råvarer, så du kan læne dig tilbage og nyde aftenen med dem du holder af.

Bühlmanns Nytårsmenu fås i 3 variationer: som 3-retters, 4-retters eller den helt store pakke med snacks, 4 retter, caviar og kransekage.
Du vælger, hvad der passer bedst til din nytårsfest.

Se menu og bestil her


Vinkort

Scheelsmindes vinkælder bliver passet og plejet af vores restaurantchef og sommelier Jakob Neve som køber vine fra hele verden, så vi kan repræsentere et lille udvalg fra mange af de vinproducerende lande.

Scheelsmindes hjertebarn er den gamle vinverden, hvor vi især er glade for vores udvalg af røde Bourgogne- og Bordeauxvine samt vores unikke samling af DRC vine.

Vinkortet er hele tiden under fornyelse og forbedring således, at der fra hvert land er repræsenteret vine for enhver smag – klassisk som moderne.

Nogle af vores vine er desværre ikke længere tilgængelige i de årgange, vi har på kortet, og du kan derfor risikere, at vi i nogle tilfælde kun har et meget begrænset udvalg af de enkelte vine.

Vi håber, at I vil nyde rejsen igennem vores vinkort. Hvis I har spørgsmål til vores vinkort, er I naturligvis velkomne til at skrive en e-mail til vores restaurantchef. Send e-mailen til restaurant@scheelsminde.dk.

Se vinkort