Hotel Scheelsminde – En del af Familien Bühlmann

Restaurant Bühlmann

Velkommen til “smagen af i dag” på Restaurant Bühlmann på Scheelsminde.
Restaurant Bühlmann byder på alt, hvad hjertet begærer af såvel gourmetoplevelser som skønne brasserieretter.

Vores mad er baseret på råvarer, der er så friske, at de er en del af oplevelsen i sig selv. Vi serverer “smagen af i dag” fra havet omkring os, hotellets store køkkenhave, naturen og lokale leverandører. Vi tilrettelægger vores menuer, så vi kan servere de vigtigste elementer og råvarer samme dag, de er fanget, slagtet, modnet, høstet, plukket eller røget.

I vores egen køkkenhave høster og plukker vi sæsonens grønt, frugter og bær – helt op til få minutter før servering. De grøntsager, vi ikke selv kan hente i vores køkkenhave, får vi blandt andet fra lille Østergårds økologiske gårdbutik. Smørret er kærnet og kommer fra Ingstrup Mejeri med sydesalt fra Blokhus.

I vores svampekælder henter vi friske svampe, og vi har vandtanke med levende skaldyr fra Limfjorden eller Læsø, så vi kan servere dem tæt på levende. Fisk henter vi hver dag på auktion i Strandby eller direkte på kutteren.

Vores kød er marmoreret, krogmodnet og dansk – leveret direkte fra Grambogård. Kød og fjerkræ bliver slagtet og udskåret så tæt på servering, som det fagligt giver mening i forhold til modning og kødets udvikling.

Alt dette gør vi for at skabe den bedste oplevelse for dig. Derfor planlægger vi først dele af menuen helt til sidst, og detaljer falder først på plads kort tid før servering. Råvarerne er i fokus, og vi serverer altid det mest friske.

I spidsen for restauranten står vores dedikerede og kreative team af kokke og tjenere. Alle er de parate til at give dig den ultimative gourmetoplevelse i Aalborgs mest stemningsfulde rammer – hvor vi også gerne gør parken, drivhuset, terrassen, vinkælderen og husets mange kroge til en del af din oplevelse.

Prisbelønnet gourmetmad

Restaurant Bühlmann har fået mange gafler, stjerner, nomineringer og flotte ord med på vejen.

Smileys

Kun det bedste er godt nok for vores gæster. Tjek vores smiley-rapport fra Fødevarestyrelsen, og se hvor gode vi er til at følge reglerne og sikre, at fødevaresikkerheden er i top.

Se kontrolrapporten

Menu

Køkkenchef Benjamin Hyllebjerg og resten af holdet planlægger hver uge menuen ud fra, hvad Scheelsmindes køkkenhave, havet, jorden og luften stiller til rådighed netop nu. ‘Smagen af i dag’ betyder også, at jeres endelige menu på dagen er afhængig af, om råvarerne lever op til vores krav til friskhed, kvalitet, smag og nærhed.

Se menu

Vinkort

Scheelsmindes vinkælder bliver passet og plejet af vores restaurantchef, som køber vine fra hele verden, så vi kan repræsentere et lille udvalg fra mange af de vinproducerende lande.

Scheelsmindes hjertebarn er den gamle vinverden, hvor vi især er glade for vores udvalg af røde Bourgogne- og Bordeauxvine samt vores unikke samling af DRC vine.

Vinkortet er hele tiden under fornyelse og forbedring således, at der fra hvert land er repræsenteret vine for enhver smag – klassisk som moderne.

Nogle af vores vine er desværre ikke længere tilgængelige i de årgange, vi har på kortet, og du kan derfor risikere, at vi i nogle tilfælde kun har et meget begrænset udvalg af de enkelte vine.

Vi håber, at I vil nyde rejsen igennem vores vinkort. Hvis I har spørgsmål til vores vinkort, er I naturligvis velkomne til at skrive en e-mail til vores restaurantchef. Send e-mailen til restaurant@scheelsminde.dk.

Se vinkort