Hotel Scheelsminde – En del af Familien Bühlmann

Drømmebryllup på Scheelsminde

En bryllupsfest skal være romantisk, uforglemmelig og helt perfekt for netop jer. På Scheelsminde sætter vi en ære i at gøre jeres bryllup til en helt speciel dag.

Vores smukke, gamle herregård er som skabt til en romantisk bryllupsfest. Vores dygtige personale står klar til at byde på skøn gourmetmad og udsøgte vine, god service og en festlig stemning. Vi dækker op i festlokalerne, åbner champagne med sabel i haven og laver jeres bryllupskage præcis, som I ønsker den.

Ønsker I at blive viet på Scheelsminde, kan I naturligvis også det – udenfor eller indenfor. Vi ruller den røde løber ud i parken, rejser en pavillon til brudeparret, stiller borde og stole op og sørger for lysestager og blomster. I samarbejde med vores blomsterdekoratør er I med til at vælge dekorationer, farver og blomster. Driller vejrguderne på dagen, flytter vi vielsen inden døre.

Hvis I ønsker at holde festen hjemme, i et telt i haven eller et helt andet sted, hjælper vi gerne med forberedelser og udførelse. Vi har mange idéer, lang erfaring og blik for detaljerne, så I kan trygt overlade det til os at skabe rammerne om jeres drømmebryllup.

Læs mere om vores bryllupspakker herunder, og kontakt os på 98 18 32 33, hvis I har spørgsmål, eller måske gerne vil besøge os og høre mere om, hvordan vi kan gøre jeres dag til noget specielt.

Bliv inspireret til dit drømmebryllup – hent vores bryllupsbrochure nedenunder.

Bryllup på Scheelsminde

En bryllupsfest er ofte en meget personlig fest med mange detaljer, der afspejler brudeparret.

Ligesom de fleste andre brudepar lægger I formentlig også meget vægt på, at jeres bryllup bliver unikt. Her tæller både maden og vinen, I vælger, men naturligvis også selve festen. Det er detaljerne, der tæller.

Vi tilbyder to slags bryllupsfester på Scheelsminde. Hvis I har andre ønsker, så kontakt os endelig, så skaber vi sammen den dag, I drømmer om. I er også meget velkomne til at besøge os og høre mere om, hvordan vi kan gøre jeres dag til noget specielt.

Læs anmeldelse om bryllup på Scheelsminde


Bryllupsfest Royal

Læs mere

Romantisk bryllupsfest

Læs mere

Bryllupskage

Læs mere


Bliv inspireret! Hent vores selskabsbrochure