Restaurant Bühlmann – prisbelønnet gourmet i Aalborg

Unik gourmet og a la carte serveret i de smukke omgivelser på Scheelsminde

Hos Restaurant Bühlmann håndplukker og anvender vi sæsonernes bedste råvarer til at skabe gastronomiske sanseoplevelser af højeste kvalitet. Vores schweiziske rødder og herregårdens historie er nogle af de vigtige elementer og inspirationskilder, når vi skaber nyfortolkede madoplevelser, der har til formål at give dig et ekstravagant indtryk af smage og teksturer.
 

Glæd dig til en eksklusiv oplevelse, der aktiverer alle dine sanser

Restaurant Bühlmann er rammen for den perfekte gourmetaften i Aalborg med smuk placering hævet over herregårdsparken, hvor mange af menuens råvarer dyrkes og høstes. Parken, drivhuset, terrassen, vinkælderen og husets mange kroge gør vi ligeledes gerne til en del af din samlede sanseoplevelse. På den måde lader vi området, den nordjyske natur og den historiske stemning spille med i den fortælling, vi gerne vil skabe gennem vores kulinariske kreationer. 

 

Tag med os på en kulinarisk rejse i nuet

For os er fortællingen særligt vigtig. Med det mener vi, at der skal være en ganske velovervejet sammenhæng mellem ingredienser, rækkefølge, duft, smag, æstetik og alt andet, du oplever, når du spiser i vores restaurant. Vi præsenterer årstidens nuancer, friskheden, de koncentrerede smage – ja kort fortalt, alt det, vi bedst kan lide blandt det, vi ser udenfor lige nu.

 

Velkommen til Restaurant Bühlmann.

Anmeldelser & priser

Årets Bo & Spis 2021

Restaurant Bühlmann har fået mange stjerner, nomineringer og flotte ord med på vejen gennem de år, hvor vi virkelig har satset på at skabe en unik oplevelse med fokus på gourmet i Aalborg. Det er vi meget glade og taknemmelige for – ligesom vi også er stolte over at se og høre, at vores vision, overvejelser og anstrengelser i køkkenet er noget, der ræsonnerer tydeligt hos eliten af danske madanmeldere og de gæster fra nær og fjern, som vi taler med hver dag.  

Nogle af de seneste prominente udmærkelser er blandt andet kåringen som “Årets Bo & Spis 2021” af Den Danske Spiseguide samt 6/6 stjerner fra Berlingske.


Her kan du se udvalgte anmeldelser og udmærkelser, som vores gourmet-restaurant i Aalborg har modtaget gennem årene.

  • Den Danske Spiseguide 2023, Nomineret til “Årets Vin- øl- most- infusionsmenu”
  • Den Danske Spiseguide 2022, Nomineret til “Årets Restaurant”
  • Den Danske Spiseguide 2022, Nomineret til “Årets Vintjener”
  • Berlingske 2022, 6/6 stjerner 
  • Danske Madanmeldere 2022, nomineret til “Årets ret” 
  • Danske Madanmeldere 2022, nomineret til “Årets udskænkning” 
  • Nordjyske 2022, 6/6 gafler 
  • Jyllandsposten 2021, 6/6 stjerner fra Niels Lillelund
  • Den Danske Spiseguide 2021, modtagelse af “Årets Bo & Spis”
  • Den Danske Spiseguide 2021, rating: EUROPA EXCLUSIVE ELITE. Her er meget få restauranter placeret. Kriteriet er, at de udvalgte restauranter er direkte sammenlignelige i kvalitet/udførelse/servicering som på europæisk ***Michelin.
  • Nordjyske 2018, 6/6 gafler
  • Årets Kok 2017, 3. plads
  • White Guide Nordic 2016/2017, anbefaling
  • Den Danske Spiseguide 2016, rating: 3 stjerner
  • Den Danske Spiseguide 2016, slutnomineret til “Årets Gennembrud”
  • Nordjyske 2015, 5/6 gafler

gastro

Glæd dig til en uforglemmelig sanseoplevelse med Køkkenchefen og resten af det kreative team, der står bag Bühlmanns gastronomi.

À la carte

I vores restaurant kan du nyde lækre a la carte-retter sammensat af årstidens bedste råvarer med inspiration fra vores schweiziske rødder samt herregårdens spændende historie.

frokost

På Restaurant Bühlmann byder vi indenfor til lækre frokostretter, der enten kan nydes i vores restaurant eller på vores overdækkede terrasse, der er opvarmet i køligt vejr.

Mød køkkenchefen på vores prisbelønnede gourmet-restaurant i Aalborg

Et portræt af Christian Nurups kulinariske stil og rejse

I spidsen for Restaurant Bühlmann står køkkenchef Christian Nurup. Han kombinerer sine erfaringer med og sin dybe passion for det klassiske franske køkken og asiatisk inspireret gastronomi med en frisk, kunstnerisk og kompromisløs tilgang, der involverer en nøje udvælgelse af kvalitetsråvarer, herregårdens historie samt Bühlmanns schweiziske rødder. 

Sans for detaljen

Hver gang Christian folder sig ud, kan du se frem til årstidsbetonet gastronomi baseret på de bedste råvarer. Flere af dem plukker Christian selv fra både egen køkkenhave, lokale leverandører samt nogle af verdens bedste grossister.

Prisbelønnet gourmet i Aalborg

Christian har erfaring som souschef på bl.a. danske Michelin-restauranter såsom Søllerød Kro, Restaurant Kul og på en af Nordjyllands mest respekterede gourmetrestauranter. Glæd dig til at oplev Christians kreative fortolkninger af det bedste fra hav til herregård i klassiske a la carte-retter eller vores gastronomiske menuer, der har bragt os nogle af de største anerkendelser, man kan få i branchen.

Caviarsmagning

Luksuscaviar

Prøv Restaurant Bühlmanns populære caviarsmagning, hvor vi præsenterer forskellige typer af eksklusiv caviar fra Antonius Caviar. Hertil serverer vi purløg, creme fraiche samt sprødt. 

Vi afholder gerne caviarsmagningen i én af vores hyggelige kroge – eksempelvis nede i vores gamle og hyggelige vinkælder, der er placeret på hotellets underetage. 

web_Scheelsminde_RAISFOTO_4668

Private dining

Gourmet i egne rammer

Med vores Private Dining koncept har du mulighed for at opleve prisbelønnet gourmet i Aalborg fra Restaurant Bühlmann i intime rammer.

 

Vores dygtige kokke leverer og præsenterer den gastronomiske sanseoplevelse i dit hjem med nærvær og madoplevelsen i fokus. Vi tilbyder vores gastronomimenuer som private dining.
 

Kontakt os på enten telefon: +45 9818 3233 eller mail: event@scheelsminde.dk for yderligere information om private dining.

Reservér plads

Vi oplever stor travlhed på Restaurant Bühlmann,
og vi anbefaler derfor at du booker bord inden ankomst. 

Hyppigt stillede spørgsmål om vores historiske Aalborg-hotel​

Den anerkendte restaurant har modtaget et væld af priser og udmærkelser fra prominente madanmeldere og madmagasiner. Det gælder fx prisen som Årets Bo & Spis i Den Danske Spiseguide samt maksimumpoint i Berlingske, Jyllands-Posten og Nordjyske.

Récit er fransk og betyder fortælling. Med vores Bühlmanns Récit ønsker vi at skabe en eksklusiv sanselig fortælling, der handler om mere end bare maden i sig selv. Du kan både opleve Bühlmanns Récit i vores restaurant eller som private dining.

Den anerkendte restaurant har modtaget et væld af priser og udmærkelser fra prominente madanmeldere og madmagasiner. Det gælder fx prisen som Årets Bo & Spis i Den Danske Spiseguide samt maksimumpoint i Berlingske, Jyllands-Posten og Nordjyske.