Booking Ring til os +45 98 18 32 33

Fokus på

den gode smag

Restaurant

Bühlmann

Egen

Grøntsagshave

Udvalgte

Råvare i høj kvalitet

Køkkenchef Restaurant Bühlmann 

Dennis Carlsen

Grønsager og urter

i parken 

Årets kok 2017

3. plads

De bedste råvare

 

Restaurant

Bühlmann

Udsøgte 

desserter

Klassisk

kogekunst

Unikke

madoplevelser

Eksklusive

retter

Velbekomme

Restaurant Bühlmann er det legendariske Aalborghotel Scheelsmindes gastronomiske spisested, der bekender sig til det klassiske franske køkken, men med et kraftigt element af tidens teknikker.

Den intime restaurant ligger i den gamle herregårds hovedbygning og har kun syv forkælede borde, hvor der højst vil blive serviceret 24 gæster pr. aften. I restauranten kan der vælges mellem sæsonbestemte tre, fem og syv-retters menuer.

I Restaurant Bühlmanns opfindsomme kreationer kan du smage Vesterhavets vindblæste klitter og de grønne, regnvåde skove. Det enkle og nære er i højsædet, når gourmetkøkkenet henter inspiration i den nordjyske natur. På Restaurant Bühlmann handler kreativitet om at få noget ekstraordinært ud af enkle, lokale råvarer. Enhver kunstner må have sine redskaber i orden, og derfor er alle råvarerne naturligvis af højeste kvalitet. Der stræbes altid efter at forsyne sig så lokalt som muligt og sættes en ære i at lave ting fra bunden. 


Restaurant Bühlmann er lukket for nye reservationer resten af året. Vi åbner igen i starten af 2018.

Dennis Carlsen, der har haft det kreative ansvar hidtil, har fundet nye udfordringer. Derfor er Scheelsmindes køkkenchef Anders Westmark ved at sætte det nye, kreative hold, der skal tegne et nyt og spændende år for Restaurant Bühlmann i 2018.

Har du gavekort til restauranten, er du velkommen til at bruge det i Scheelsmindes brasserie – ellers er det naturligvis gyldigt til næste år, når vi åbner igen.

Indtast din email og vi fortæller dig, hvornår vi igen har åben for bordreservationer. I mellemtiden er I meget velkomne i Brasseriet


*Ved at indtaste din email accepterer du at modtage informationer om Restaurant Bühlmann

Bühlmanns gastronomiBühlmanns gastronomiBühlmanns gastronomi består af 5 lækre retter
Bühlmanns universBühlmanns universBühlmanns univers består af 7 lækre retter med champagne og snacks og vinmenu