Ring til os +45 98 18 32 33

Gourmet & Restaurant Aalborg

Smagen af i dag i Bühlmanns køkken


6 gafler i Nordjyske den 8. september 2018

 

 

 

 

 

 

 

  • "Det er svært [...] at holde sig fra den store skuffe med glade tillægsord, når man skal beskrive en aften på Bühlmanns. Det var simpelthen bare... generøst. Man bliver glad."
     
  • "Der er så meget meget fantasi og fortællelyst i retterne , at man bare bliver i godt humør af at spise dem. Lidt taknemmelig eller rørt over, at alle synes at have gjort sig ekstra umage for at man som gæst skal have en god aften."
     
  • "Retterne emmer som lovet af friskhed. Hummeren for eksempel. Rimmet og overfladebrændt men stadig frisk fra bassinet i kælderen og i følgeskab med den herligste og smukkeste pyntede og fyldte overskårne tomat - og i saft fra tomat."
     
  • "Oplevelsen er exceptionel. Tjener og køkkenchef kan deres kram, og har kæmpe overskud til gæsterne."

Læs anmeldelsen her (kræver PLUS-adgang)


'Nyhøstet', 'Havfriskt', 'Nyslagtet', 'Dugfriskt', 'Nyrøget', 'Friskplukket'.

Der er mange ord for det. Men i Restaurant Bühlmann handler det om, at servere retter baseret på råvarer, der er så friske, at det er en del af oplevelsen i sig selv. Vi vil servere "Smagen af i dag".

Vi  tilrettelægger derfor vores menuer, så vi kan servere menuens vigtigste elementer og råvarer samme dag de er fanget, slagtet, modnet, høstet, plukket, eller røget og gerne lige op til servering, når det giver fagligt mening og bidrager til oplevelsen på tallerkenen.

Det naturlige udgangspunkt bliver derfor havet omkring os, hotellets store køkkenhave, naturen, lokale leverandører og ikke mindst de kreative idéer, der skal sætte det hele i spil i forhold til sæsonens muligheder og gæstens oplevelse.

Kortest mulig tid fra hav, jord eller dyr 

Havet, køkkenhaven, naturen og leverandørerne bestemmer, hvad vi kan servere netop i dag. Derfor planlægger vi først dele af menuen helt til sidst og detaljer kan stå åben indtil kort tid før servering. Vi vil altid have det friskeste med - og kun det, der er friskt nok.

I praksis høster og henter vi derfor de fleste af råvarerne selv. I vores egen køkkenhave høster og plukker vi sæsonens grønt, frugter og bær - helt op til få minutter før servering. I vores svampekælder henter vi friske svampe, og vi har vand-tanke med levende skaldyr, så vi kan servere dem tæt på levende. Fisk henter vi hver dag på auktion eller direkte på kutteren. Kød og fjerkræ bliver slagtet og udskåret så tæt på servering, som det fagligt giver mening ift. modning og kødets udvikling. Resten får vi lokale leverandører til at hjælpe os med – og de skal leve op til de helt samme krav, når det er praktisk muligt og fagligt hensigtsmæssigt. Kortets mulig tid fra hav, jord eller dyr til din tallerken.

Et kreativt team med Anders Høst i spidsen

I spidsen for restauranten står kokken Anders Høst. Sammen med sit team af kokke og tjenere gør han hver weekend de 24 behagelige stole på Scheelsminde til stedet, hvor du finder Nordjyllands friskeste gourmetoplevelse. Du er i selskab med dedikerede fagfolk i Aalborgs mest stemningsfulde rammer, hvor vi også gerne gør parken, drivhuset, terrassen, vinkælderen og husets mange kroge til en del af din oplevelse, før du tager hjem.

Se et portræt af Anders Høst her

OBS! Restaurant Bühlmann holder lukket den 23+24/11, 30/11 + 1/12 samt  7+8/12 pga af julefrokoster.



Vil du være med, når vi åbner? Du kan forudbestille bestil bord!

Reserver bord her!


Du er også altid velkommen til at ringe til os - døgnet rundt!

Ring 98 18 32 33

 


Få nyheder om Restaurant Bühlmann - meld dig til her

Indtast dine oplysninger og du modtager vores nyhedsbrev om Restaurant Bühlmann ca. 1 gang om måneden. Du kan også vælge at få Familien Bühlmanns nyhedsbrev med tilbud og inspiration på Scheelsminde og vores øvrige hoteller. Vi passer på dine data og du kan altid framelde dig nederst i vores e-mails.

 


*Se email-betingelser