Glæd dig til fordybelse og afslapning på et historisk hotel med pool

Forkæl dig selv med en tur i vores indendørs pool i Oasen

Scheelsminde er et historisk og eksklusivt sted, som mange besøger for at komme lidt væk fra hverdagen og ned i et lidt dybere sindelag. Er du på et afslappende ophold hos os, kan du således også nyde godt af en lille tur i Oasen. Oasen er et af vores afslapningsområder, hvor du blandt andet finder en lille pool, jacuzzi og sauna. Her er du velkommen til at tage det hele i dit eget tempo og måske nyde en stille stund eller lidt afslappende musik i en af loungestolene.

Indendørs swimmingpool indrettet til sindsro og en forfriskende dukkert

Vores afslapningsområde inviterer mest af alt til en rolig stund, hvor du eventuelt kan starte dagen med en tur i det opvarmede vand. Det kan dog også være en sand lise for sjælen, hvis du har været på oplevelsestur rundt omkring i det nordjyske og ønsker at restituere på behagelig vis. En oplevelse, der akkompagnerer den samlede stemning, der løber som en rød tråd gennem herregårdsparken, vores restaurant og baren på vores historiske herregårdshotel. Den indendørs pool i Oasen og alle de øvrige moderne faciliteter er naturligvis til fri afbenyttelse for alle overnattende gæster på hotellet.

Fri adgang til Oasen under dit ophold

Når du bor på Scheelsminde har du fri adgang til vores afslapningsomårde i dets åbningstider.

Glæd dig til et dejligt ophold med fokus på nydelse og velvære

På Scheelsminde gør vi vores ypperste for, at du skal have det godt. Det personlige værtskab har vores højeste prioritet, og er derfor også grunden til, at mange af vores gæster vælger at besøge os igen. Derudover har vi skabt et unikt miljø, hvor fortidens herregårdspragt går godt i spænd med muligheden for at bestille anmelderrost gourmetmad i national særklasse. De moderne faciliteter, som vores hotel også rummer, er derfor skabt med respekt for den historiske ånd og stemning, der findes her. Vi er på den måde ikke et hotel med pool, der inviterer til vild leg og vandplaskeri – men i højere grad et hotel, hvor du kan finde gode faciliteter, som er velegnede til ro og fokus på dit eget velbefindende. Vi har for eksempel mange gæster, som nyder muligheden for at tage i Oasen på et romantisk weekendophold eller et gourmetophold inklusiv overnatning.

Book dit ophold på vores historiske hotel med pool i dag

Lad os hjælpe dig med at gøre dine kommende fridage til en særlig oplevelse. På et ophold på herregårdshotellet har du nemlig et bredt udvalg af gode faciliteter og luksuriøse valgmuligheder inden for bekvemmelig rækkevidde, som du kan plukke af, ligesom det passer dig. Alt sammen indhyllet i den historiske atmosfære i udkanten af Aalborg, hvor kombinationen af afslappende områder, natur, behagelige værelser og vores prisvindende restaurant danner rammen om den perfekte og helt uforglemmelige oplevelse.

Kontakt os, hvis du har spørgsmål, inden du booker

Vi er altid klar til at være gode værter for dig. Det gælder selv inden, du booker dit ophold hos os. Derfor er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål om brug af swimmingpoolen i Oasen eller nogle af vores øvrige faciliteter. Ring til os på +45 98 18 32 33 eller send os en e-mail til scheelsminde@scheelsminde.dk Vi glæder os til at høre fra dig.