Bühlmanns Valentines Menu

Tilberedning og servering

Vores Valentines Menu består af bagt vesterhavstorsk på en bund af karamelliseret jordskokker, rosastegt dansk kalvemørbrad ledsaget af bagte græskar, confiteret grillede løg, pommes Anna og pebersauce. Slutteligt består desserten af vaniljemousse i mørk chokolade med krystalliseret hvidchokolade, solbærgele og sponge cake

Nedenfor finder du forskellige instruktionsfilm samt en skriftlig guide, der hjælper dig med at anrette menuen på en flot måde.

 


Instruktionsfilm

Vores Valentines Menu er forberedt, så hver ret kræver et minimum i køkkenet kort før servering. I samarbejde med vores køkkenchef, har vi lavet instruktionsfilm, så du nemt kan anrette menuen.

 

Introduktionsfilm

Anretning af forret

Anretning af hovedret

Anretning af dessert


Skriftlig guide

Vi har også lavet en skriftlig anretningsguide, som guider dig igennem hver ret og sikrer en flot servering for dine gæster. Har du spørgsmål, er vi klar til at hjælpe på telefon +45 9818 3233 indtil kl. 16.00.

 

Se guide